loader
Foto

”Cântec și poveste” cu laureații Festivalului de muzică populară "Valeria Peter Predescu"

Vineri, 24 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să cunoașteți laureații celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Național - Concurs de muzică populară "Valeria Peter Predescu".  

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

(w882)

Un număr de 22 de tineri interpreți, ce au reprezentat cele mai importante zone folclorice ale țării, au concurat în fața juriului format din specialiști în domeniu, dar și a publicului, care a hotărât premiul de popularitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În această ediție a îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" i-ați cunoscut pe interpreții care au primit laurii acestui valoros festival-concurs, hotărâți de juriul de specialitate, dar și pe laureatul ales de public prin voturile acordate.

Premiul de popularitate a fost adjudecat de un concurent, ales și de juriul format din specialiști, pentru a primi un premiu special, dovadă că publicul spectator știe să aleagă concurenții valoroși.

A fost o ediție specială, prin care v-am făcut părtași la acest important festival folcloric, dedicat unei interprete-model din ținutul năsăudean: Valeria Peter Predescu.

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

11:00 Muzica regiunilor

12:00 Editie aniversara-Gheorghita Nicolae

 
La mulţi ani, Iuliana Tudor!

La mulţi ani, Iuliana Tudor!

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Cea mai „populară” vedetă a Televiziunii Române îşi aniversează ziua de naştere pe 16 iunie. Producţii ce o au ca protagonistă pe Iuliana Tudor ...

La mulţi ani, Gheorghiţa Nicolae!

La mulţi ani, Gheorghiţa Nicolae!

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Duminică, 16 iunie, la TVR Folclor o sărbătorim pe interpreta şi prezentatoarea emisiunii „Tezaur folcloric”, Gheorghiţa Nicolae. ...

Tinerețea cântecului popular românesc, la

Vineri, 14 iunie, de la ora 15:00, la TVR 3, ne-am întâlnit cu tinerețea cântecului popular românesc, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#TVRfolclor