loader
Foto

”Cântec și poveste” cu laureații Festivalului de muzică populară "Valeria Peter Predescu"

Vineri, 24 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să cunoașteți laureații celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Național - Concurs de muzică populară "Valeria Peter Predescu".  

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

(w882)

Un număr de 22 de tineri interpreți, ce au reprezentat cele mai importante zone folclorice ale țării, au concurat în fața juriului format din specialiști în domeniu, dar și a publicului, care a hotărât premiul de popularitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În această ediție a îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" i-ați cunoscut pe interpreții care au primit laurii acestui valoros festival-concurs, hotărâți de juriul de specialitate, dar și pe laureatul ales de public prin voturile acordate.

Premiul de popularitate a fost adjudecat de un concurent, ales și de juriul format din specialiști, pentru a primi un premiu special, dovadă că publicul spectator știe să aleagă concurenții valoroși.

A fost o ediție specială, prin care v-am făcut părtași la acest important festival folcloric, dedicat unei interprete-model din ținutul năsăudean: Valeria Peter Predescu.

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

20:01 Tezaur folcloric

20:31 Zestrea românilor

*Despre cultura si valorile autentice ale romanilor, in seria speciala de documentare Zestrea Romanilor

 
Povestea celor 4 subzone ale Maramureşului, într-un mare eveniment folcloric aniversar, de Rusalii, la TVR 1

Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania a sărbătorit, de curând, 65 de ani de existenţă, într-un concert extraordinar desfăşurat la Baia Mare. ...

Omagiu adus Doamnei Munţilor, pe scena Festivalului-Concurs „Lucreția Ciobanu” | VIDEO

În 2024 se împlinesc 100 de ani de la nașterea Doamnei Munților, iar Junii Sibiului celebrează 80 de ani de activitate neîntreruptă. Iuliana ...

Botejunea, şezătoarea, nunta – obiceiuri păstrate cu sfinţenie în Maramureş, duminică, la „Tezaur folcloric”

Duminică, 23 iunie, în noua ediţie „Tezaur folcloric”, Gheorghiţa Nicolae ne invită să descoperim obiceiuri şi tradiţii dintr-o zonă pitorească ...

 

#TVRfolclor