loader
Foto

Portret folcloric Paul Ban, tânăr interpret din Bistrița Năsăud

Vineri, 2 februarie, de la ora 15.00, ați putut să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Cântec și Poveste". Am mers pe meleaguri bistrițene, alături de tinerețea cântecului popular din această parte de țară. Invitatul emisiunii a fost Paul Ban.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Paul Ban, tânăr și talentat interpret, ne va povesti despre dragostea sa pentru cântec, despre primii săi pași pe acest drum, despre oamenii ce i-au fost alături și l-au sprijinit. Crescut într-o familie ce a iubit și respectat legile Cerului și ale Pământului, datinile și tradițiile satului transilvan, Paul s-a simțit de mic copil atras de cântec, găsindu-și în el leac de alinare sufletească, nădejde și bucurie pentru viață.

(w500) Paul Ban

O să aflăm despre colaborarea sa cu importante ansambluri folclorice bistrițene, despre primele lui înregistrări realizate pentru un album ce s-a bucurat de apreciere atât din partea specialiștilor cât și a publicului larg și care poartă titlul Satul meu, grădină aleasă.

(w500) Paul Ban

O să fiți poate surprinși de locul de muncă unde acum Paul își desfășoară activitatea, pentru că nu are nici o legătură cu modul sensibil în care un artist se află în universul său, atunci când creează sau cântă.

(w500) Paul Ban

O emisiune în care o să cunoașteți mai bine un interpret din generația tânără ce și-a asumat cu responsabilitate misiunea de mesager al cântecului neamului său.

***

Moderator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

14:00 Cântec românesc

18:00 Magazin agrar

(Viaţa Satului / Ferma / Agrostrategia)

 
Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Vineri, 1 martie, la TVR 3, începând cu ora 15:00, vă oferim un mărțișor muzical - folcloric, adus în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste" de ...

Iuliana Tudor ne invită la o vorbă... „Cu ai mei!”. Podcastul cu vedete din lumea folclorului se vede online şi la TVR

Din 29 februarie, primul proiect online al Iulianei Tudor se vede la TVR Folclor, pe canalul oficial de YouTube al vedetei, pe TVR+ şi, din 2 ...

Duminică seară, cântăm şi ne distrăm cu Maria Buză şi invitaţii ei

Telespectatorii TVR 1 pot revedea spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti, prezentat de Iuliana Tudor, duminică, 3 martie, respectiv 10 ...

 

#TVRfolclor