loader
Foto

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 a fost difuzată o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, un joc al tachinărilor, cu mult umor și voie bună, alături de patru cupluri de poveste.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Cele patru cupluri invitate sunt formate din artiști de seamă - actriţa Alexandra Velniciuc şi regizorul Șerban Puiu, muzicienii Diana Matei şi Marian Cleante, Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor Ion Dichiseanu și jurnalistul Adrian Artene, dar şi interpreta de folclor Silvia Timiş și ţambalistul, Cătălin Iancu.

(w882) Drag de Ro

(w882) cleante

(w882) Drag de Ro

(w882) Drag de Ro

Aceștia vor răspunde provocărilor și întrebărilor venite din partea lui Paul Surugiu - Fuego, vor cânta piese din genuri muzicale diferite, de la folclor​, la muzică uşoară şi fado, vor face declarații de dragoste inedite și ne vor surprinde cu talentele ascunse.

(w882) fuego

Sărbătorim iubirea şi cu ajutorul muzicii lui Ovidiu Komornyik, un cantautor care ne aduce două din șlagărele sale romantice. Paul Surugiu are şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariş.

(w882) Drag de Ro

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Program de difuzare:

TVR2 - duminică, 12 mai, ora 15.00; vineri, 17 mai, ora 21.45

TVR Internațional - sâmbătă, 18 mai, ora 21.00, ora României

TVR MOLDOVA - sâmbătă, 18 mai, ora 21.45, ora României

9:30 Zestrea românilor (R)

(R din 24 mai)

(Reluare)

10:00 Vedeta populară (R)

(R din 24 mai)

(Reluare)
 
Traian Jurchela, aniversat la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cei 75 de ani de viaţă ai artistului împreună cu Angelica Stoican, Andreea Voica, Ioan Bocșa, precum şi ...

TVR Iași vă prezintă Festivalul Național de Folclor „Constantin Arvinte” | VIDEO

Joi, 23 mai, de la ora 18:30, la Ateneul Național din Iași, adu cu tine o carte și doneaz-o proiectului "Podul de cărți - TVR Iași".

”Cântec și poveste” cu laureații Festivalului de muzică populară

Vineri, 24 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să cunoașteți laureații celei de-a XIII-a ...

 

#TVRfolclor