loader
Foto

De 1 Iunie, ne-am prins în „H...ora prichindeilor”! | VIDEO

Una dintre cele mai iubite emisiuni pentru copii ale Televiziunii Române şi singura emisiune de folclor cu și pentru cei mici a revenit cu o ediţie specială de Ziua Copilului, sâmbătă, de la ora 13.00, la TVR 1, respectiv de la 14.00, la TVR FOLCLOR. Programul a putut fi urmărit simultan şi de românii din afara graniţelor, la TVR Internaţional, iar la TVR MOLDOVA, tot sâmbătă, de la ora 15.00.

 

(w882)

(w882)

De „H...ora prichindeilor” se leagă numele multor artişti consacraţi de astăzi. Bibi, Denisa Trofin sau membrii grupului Miracol îşi amintesc cu drag de începutul carierelor lor.

Emisiunea ce a adunat deja peste 20 de ani de la prima difuzare a revenit pe micul ecran cu o ediţie specială, de 1 Iunie. Gheorghița Dăscălița, Maria şi Eric – sau, oficial, Gheorghiţa Nicolae, Maria Beia şi Eric Ciulei – ne-au aşteptat la o oră de distracţie, cu cântec, joc şi voie bună, sâmbătă, de la 13.00, la TVR 1, iar de la 14.00, la TVR FOLCLOR.

(w882)

(w882)

Interpreți de folclor – îndrumători ai unor copii talentați sau părinţi, la rândul lor, însoțiti de propriii copii – ansambluri de dansatori copii, mici instrumentiști, adevărați virtuozi ai folclorului românesc au fost invitaţi să ne bucure cu muzica şi dansurile lor. Printre ei – Ion Drăgan şi grupul de copii al Şcolii Populare de Artă „Constatin Brâncuşi” din Tg. Jiu, Loredana Streche, Valeria Arnăutu, Emilia Drăgotoiu Nanu, Grupul Minisong.

(w882)

Ne-am adus aminte de momente memorabile şi personaje îndrăgite care ne-au încântat, de-a lungul vremii, la „H...ora prichindeilor”, graţie secvenţelor din Arhiva de Aur a Televiziunii Române cu Alina Albina, Hoinărici, Maricica și Păcală, Zvonici, Vecinele și Gheorghița Dăscăliţa.

(w882)

În data de 1 iunie, la TVR 1 şi TVR FOLCLOR. Programul a putut fi urmărit simultan şi de românii din afara graniţelor, la TVR Internaţional, iar la TVR MOLDOVA, tot sâmbătă, de la ora 15.00.

10:00 Vedeta populară (R)

(R din 26 iulie)

(Reluare)

12:00 Muzica regiunilor

 
Despre port, cânt românesc și tradiție, la “Actual regional” | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, Grațian Moldovan v-a invitat la o nouă ediție “Actual regional”.

Festivalul internațional „Tamburaşii Câmpiei Bănăţene” la Sânnicolau Mare (II) | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 14:45, la TVR Timișoara, v-am invitat să vizionați a doua parte a ediției despre Festivalul internațional „Tamburaşii ...

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Zeci de turişti care au vizitat în weekend muzeul în aer liber „Romulus Vuia” din Hoia au avut parte de o surpriză de proporţii. O asociație a ...

 

#TVRfolclor