loader
Foto

Duminică seară, cântăm şi ne distrăm cu Maria Buză şi invitaţii ei

Telespectatorii TVR 1 au putut revedea spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti, prezentat de Iuliana Tudor, duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor

Cunoscută şi îndrăgită de publicul larg atât în calitate de actriţă, cât şi de solistă de muzică populară şi de petrecere, Maria Buză are o calitate incontestabilă: ştie să facă spectacol. O demonstrează şi pe parcursul concertului ce poartă titlul uneia dintre melodiile sale, „Tinereţea mea”, ce a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti. Telespectatorii TVR 1 pot revedea spectacolul prezentat de Iuliana Tudor. Prima parte a fost difuzată duminică, 3 martie, partea a doua o veți revedea duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

(w500)

Maria Buză şi soţul său, talentatul intrumentist George Pătraşcu, şi-au dorit un concert de familie, în care să evolueze pe scenă alături de cei mai dragi prieteni ai lor, printre care se numără nume mari ale scenei româneşti: Andra, Pepe, Gabriel Dorobanţu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Marius Rizea şi vedeta TVR Iuliana Tudor. Conceptul concertului este unul de „cântece de altădată”, nelipsind însă momentele umoristice cu simpaticele poersonaje „Floarea şi Gheorghe”.

(w882) Iuliana Tu

În perioada de pregătire a spectacolului, Maria Buză declara: „Îmi doresc atât de mult să fie un spectacol care să bucure mii de oameni, încât nu mai dorm de nopţi întregi, gândindu-mă ce să facem ca să afle lumea de acest eveniment. Mă mai liniştesc doar la repetiţii, când îmi dau seama că suntem ca într-o mare familie, în care fiecare vrea să dea ce are mai bun.”

„Cu acest spectacol, am vrut să arăt lumii ce minunat violonist este soţul meu! Despre el este vorba”, ne-a mai mărturisit Maria Buză.

(w500)

Coregrafia aparţine grupului de dans modern condus de Ioana Macarie, iar acompaniamentul este semnat de Orchestra de muzică populară condusă de maestrul George Pătraşcu. Iuliana Tudor ne aşteaptă, aşadar, cu alte momente de folclor autentic, la concertul susţinut de Maria Buză şi invitaţii săi, duminică, 3 martie, respectiv 10 martie, de la ora 21.00, la TVR 1.

10:00 Vedeta populară (R)

(R din 26 iulie)

(Reluare)

12:00 Muzica regiunilor

 
Despre port, cânt românesc și tradiție, la “Actual regional” | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, Grațian Moldovan v-a invitat la o nouă ediție “Actual regional”.

Festivalul internațional „Tamburaşii Câmpiei Bănăţene” la Sânnicolau Mare (II) | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 14:45, la TVR Timișoara, v-am invitat să vizionați a doua parte a ediției despre Festivalul internațional „Tamburaşii ...

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Zeci de turişti care au vizitat în weekend muzeul în aer liber „Romulus Vuia” din Hoia au avut parte de o surpriză de proporţii. O asociație a ...

 

#TVRfolclor