loader
Foto

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați interpreţi ne-au fost alături în ediţia de Paşti „Tezaur folcloric”. Duminică, 5 mai, de la ora 12.10, la TVR 1.

 

Tezaur folcloric

Călătoria în lumea specială a tradițiilor și obiceiurilor din lumea satului a continuat de Sf. Paști, la Cula Izvoranu Geblescu, Brabova, judeţul Dolj, cu interpreți îndrăgiți și iubiți de publicul larg: Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, tinerii și talentații: Liviu Olteanu, Roxana Reche, Luiza Turcu, Roxana Bădescu, Dorina Narița, Floricica Moga, Gabriela Ardusătan, Alexandru Pal, Nicolae Plută, Georgian Schinteie.

(w882)

„Întodeauna ne-am străduit să aducem în casele telespectatorilor sinceritatea trăirilor poporului român, cântecul și portul autentic, într-o manieră unică și ușor de perceput de public. De aceea emisiunea Tezaur folcloric rămâne cea mai iubită emisiune în domeniu. Mulțumim publicului, colaboratorilor și colegilor noștri!”, ne-a declarat Gheorghiţa Nicolae, prezentatoarea emisiunii „Tezaur folcloric”, la TVR 1.

(w882)

(w882)

„Tezaur folcloric” duminică,  5 mai, de la ora 12.10, la TVR 1.

7:00 Zestrea muzicala

9:00 Caravana TVR Moldova la tine în sat

*Este un proiect televizat ce isi propune sa ajunga in satele din Republica Moldova, sa cunoasca viata localnicilor, sa afle care sunt grijile si bucuriile omului simplu de la tara.

 
Despre port, cânt românesc și tradiție, la “Actual regional” | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, Grațian Moldovan v-a invitat la o nouă ediție “Actual regional”.

Festivalul internațional „Tamburaşii Câmpiei Bănăţene” la Sânnicolau Mare (II) | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 14:45, la TVR Timișoara, v-am invitat să vizionați a doua parte a ediției despre Festivalul internațional „Tamburaşii ...

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Zeci de turişti care au vizitat în weekend muzeul în aer liber „Romulus Vuia” din Hoia au avut parte de o surpriză de proporţii. O asociație a ...

 

#TVRfolclor