loader
Foto

Folclor vs. Music Hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 7 iulie, de la ora 15.00 la TVR 2 v-ați putut reîntâlni cu o ediție savuroasă „Drag de România mea!” în care v-ați bucurat de folclor, pop şi music hall, alături de artiști extrem de talentați.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

O primă echipă este formată din artiste iubite ale folclorului românesc, artiste care vin din zone diferite ale ţării. Le aplaudăm pe moldoveanca Daniela Condurache, pe mureşeanca Maria Butilă şi pe munteanca Maria Cârneci.

(w882) Condurache

(w882) Butila

(w882) Carneci

Lor li se alătură trei solişti speciali, toti cu voci de aur – Marius Bălan, artist de musical al Secţiei de Revistă a Teatrului „Alexandru Davila" din Piteşti, Daniela Răduică de la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti şi Alexandra Crăescu, artistă de music hall, personajul principal în piesa REBECCA, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian" din Bucureşti.

(w882) Raduica

(w882) Opereta

Avem și duete în premieră şi multe surprize cu ajutorul cărora veţi descoperi şase artiști capabili să facă față oricărei provocări.

(w882) Final

Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit și el daruri muzicale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

„Cred că era nevoie, după aproape șase ani de existență a acestei emisiuni, de o schimbare. Și ne-am zis că ar fi interesant să-mi provoc invitații. Nu există mize și câștigători, poate doar pentru cei de acasă, care află lucruri noi, care se bucură să-i vadă pe artiștii preferați și în alte ipostaze, unii dintre ei nemaiavând ocazia până acum să arate că pot aborda și alte genuri sau că se pot juca pe mai multe plaje muzicale. Noi facem, din drag de România, divertisment decent, avem grijă la ceea ce se spune și se oferă publicului și încercăm să menținem calitatea care ne-a consacrat pe parcursul timpului și care ne-a adus aprecierea telespectatorilor.

(w500) Citat Fueg

 

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

(w882) Toti

***

Program de difuzare:

TVR2: duminica, ora 15:00; vineri, ora 21:45 (R)

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR Moldova: sâmbătă, ora 21:45

0:00 Muzica tradiţională

6:55 Imnul României

 
Festivalul internațional „Tamburaşii Câmpiei Bănăţene” la Sânnicolau Mare (II) | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 14:45, la TVR Timișoara, vă invităm să vizionați a doua parte a ediției despre Festivalul internațional „Tamburaşii ...

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

Nuntă tradițională din Ardeal | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Zeci de turişti care au vizitat în weekend muzeul în aer liber „Romulus Vuia” din Hoia au avut parte de o surpriză de proporţii. O asociație a ...

Costumul popular, subiect de studiu la Stanford

Costumul popular, subiect de studiu la Stanford

publicat: vineri, 12 iulie 2024

România, America de Nord şi Hawaii au ceva în comun: ia românească. Veşmintele tradiţionale au fost duse în gălăgia urbană a Americii de Nord, ...

 

#TVRfolclor