loader
Foto

La mulţi ani, Iuliana Tudor!

Cea mai „populară” vedetă a Televiziunii Române și-a aniversat ziua de naştere pe 16 iunie. Producţii ce o au ca protagonistă pe Iuliana Tudor au putut fi urmărite duminică seară la TVR 1 şi TVR Folclor.

 

Iuliana Tudor

Săptămână de săptămână, a sărbătorit la TVR 1 nume mari ale folclorului românesc, dedicându-le emisiuni speciale, prin care le-a onorat cariera şi viaţa. Duminică, pe 16 iunie, a fost ea însăşi aniversată. Pentru ziua ei, însă, Iuliana Tudor nu și-a dorit o... petrecere cu cântec, ci doar sănătate pentru ea şi cei dragi, momente de linişte şi conectare cu familia ei.

„Am încheiat cu bine şi cu bucurie primul sezon Petrecere… cu cântec! Am fost încântaţi că a fost un produs bine primit şi chiar aşteptat, prin care am sărbătorit la TVR mari artişti, într-o formulă relaxată. Acum, gândul nostru se îndreaptă deja spre toamnă, pregătim preselecţiile pentru un nou sezon „Vedeta populară”, pe care ne dorim să-l aducem telespectatorilor.

De ziua mea, îmi doresc doar atât: să fim sănătoşi, să fim un pic mai buni unii cu alţii, mai îngăduitori şi să ne respectăm mai mult alegerile unii altora”, declară Iuliana Tudor.

Duminică seară, ne-am bucurat de o nouă întâlnire cu vedeta TVR: de la 21.00, am urmărit la TVR 1 ultima ediţie a sezonului 1 al emisiunii „Petrecere... cu cântec!”, ce a omagiat cei 60 de ani de carieră aniversaţi de Angela Buciu. Și tot duminică, am regăsit-o pe Iuliana Tudor la TVR Folclor, prezentând un spectacol grandios al Junilor Sibiului.

Până la toamnă, când ne revedem cu Iuliana Tudor în studioul 3 al Televiziunii Române, serile de duminică rămân la TVR 1 dedicate folclorului de calitate. Iuliana Tudor promite să aducă telespectatorilor cele mai frumoase evenimente de muzică populară ale verii.

16:02 Cântec românesc

17:00 FILLER

-Promoveaza RomanIA oriunde te-ai afla!

 
„Cântec și Poveste

Vineri, 21 iunie, ora 15:00, la TVR 3, în spațiul emisiunii „Cântec și Poveste" v-am invitat pe Valea Bârgăului, unde ne-au însoțit surorile ...

Confruntarea cuplurilor la „Drag de România mea!”

Duminică, 23 iunie, într-o redifuzare de vacanță a emisiunii „Drag de România mea!”, v-am așteptat la ora 15.00, pe TVR 2 și online pe TVR+, cu ...

Botejunea, şezătoarea, nunta – obiceiuri păstrate cu sfinţenie în Maramureş, duminică, la „Tezaur folcloric” | VIDEO

Duminică, 23 iunie, în noua ediţie „Tezaur folcloric”, Gheorghiţa Nicolae ne-a invitat să descoperim obiceiuri şi tradiţii dintr-o zonă ...

 

#TVRfolclor