loader
Foto

La mulţi ani, Iuliana Tudor!

Cea mai „populară” vedetă a Televiziunii Române și-a aniversat ziua de naştere pe 16 iunie. Producţii ce o au ca protagonistă pe Iuliana Tudor au putut fi urmărite duminică seară la TVR 1 şi TVR Folclor.

 

Iuliana Tudor

Săptămână de săptămână, a sărbătorit la TVR 1 nume mari ale folclorului românesc, dedicându-le emisiuni speciale, prin care le-a onorat cariera şi viaţa. Duminică, pe 16 iunie, a fost ea însăşi aniversată. Pentru ziua ei, însă, Iuliana Tudor nu și-a dorit o... petrecere cu cântec, ci doar sănătate pentru ea şi cei dragi, momente de linişte şi conectare cu familia ei.

„Am încheiat cu bine şi cu bucurie primul sezon Petrecere… cu cântec! Am fost încântaţi că a fost un produs bine primit şi chiar aşteptat, prin care am sărbătorit la TVR mari artişti, într-o formulă relaxată. Acum, gândul nostru se îndreaptă deja spre toamnă, pregătim preselecţiile pentru un nou sezon „Vedeta populară”, pe care ne dorim să-l aducem telespectatorilor.

De ziua mea, îmi doresc doar atât: să fim sănătoşi, să fim un pic mai buni unii cu alţii, mai îngăduitori şi să ne respectăm mai mult alegerile unii altora”, declară Iuliana Tudor.

Duminică seară, ne-am bucurat de o nouă întâlnire cu vedeta TVR: de la 21.00, am urmărit la TVR 1 ultima ediţie a sezonului 1 al emisiunii „Petrecere... cu cântec!”, ce a omagiat cei 60 de ani de carieră aniversaţi de Angela Buciu. Și tot duminică, am regăsit-o pe Iuliana Tudor la TVR Folclor, prezentând un spectacol grandios al Junilor Sibiului.

Până la toamnă, când ne revedem cu Iuliana Tudor în studioul 3 al Televiziunii Române, serile de duminică rămân la TVR 1 dedicate folclorului de calitate. Iuliana Tudor promite să aducă telespectatorilor cele mai frumoase evenimente de muzică populară ale verii.

0:00 Muzica tradiţională

6:55 Imnul României

 
Festivalul internațional „Tamburaşii Câmpiei Bănăţene” la Sânnicolau Mare (II) | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 14:45, la TVR Timișoara, vă invităm să vizionați a doua parte a ediției despre Festivalul internațional „Tamburaşii ...

Costumul popular, subiect de studiu la Stanford

Costumul popular, subiect de studiu la Stanford

publicat: vineri, 12 iulie 2024

România, America de Nord şi Hawaii au ceva în comun: ia românească. Veşmintele tradiţionale au fost duse în gălăgia urbană a Americii de Nord, ...

Concert aniversar „Dor Transilvan

În urmă cu trei decenii, urca pe scenele de la Festivalul Internațional „Cerbul de Aur" și  Festivalul de Folclor din Middlesbrough. Vineri, 12 ...

 

#TVRfolclor